Navštíveno 8560x

23.11.2005, 11:58 |
Mario nevite cim se zivili trilobiti?
:)

23.11.2005, 12:01 |
Mario achjo, potrebuju to vedet pro kamaradku, usi na ZS a ptali se ji na to deti :-)

23.11.2005, 12:06 |
EFCA no trilobiti zili v mori ne? tak asi planktonem ne?

23.11.2005, 12:07 |
Mario EFCA: no nevim nevim.... pockame jeste....
a neskocili si treba na strips menu do KFC? :-)
no hlavne trilobit se tomu rika az ted v kamenne forme :)) kdyz to bylo zive plavalo to v mori a zivilo se to tedy drobnyma morskyma zivocichama (plankton a dalsi ten bordel co ve vode plave a neni videt atd)

23.11.2005, 12:33 |
Yawor hovada ;o)))))))
tady je odpoved na otazku, ke konci:
Trilobiti patřili do skupiny vyhynulých členovců (Arthropoda) s charakteristickou trojdílnou tělesnou stavbou a oválným chitinovým krunýřem zvaným exoskelet . Tělo se dělilo na hlavu (cephalon) , trup (thorax) a zadeček (pygidium) . Protože patřili mezi členovce, jejich tělesné schránky bývají rozčleněny na tři laloky: podélný axiální lalok uprostřed a dva laloky po stranách. Tuto podobu sdílely tisíce druhů trilobitů. Velké rozdíly však existovaly v dalších charakteristických znacích, k nimž patří například velikost, přítomnost zrakových orgánů nebo typ přijímané potravy. Někteří z nich byli aktivními lovci, jiní se živili uhynulými živočichy nebo planktonem. Zatímco často se vyskytující druhy trilobitů měřily dva až deset centimetrů, trilobit zvaný Paroxides harlani měřil více než 45 centimetrů a vážil asi 45 kilogramů.
takze hlavovej trilobit zezral i uhynulou zebru :-)
plankton a řasy na kamenech
no nevim jestli v mori bezne plavali uhynule zebry...
nebo je ukusovali když se plavat snažily:)
nerekl bych ze se uhynule zebry snazili plavat...

23.11.2005, 13:12 |
Mario díky boys, jeste, ze mame tak vsestranne forum;)
plavaci zebryc:o)))))))))
Šak ony plavaly a jak je začali ukusovat ...zdechly...takovej trilobit to je agresivní sviňa :oD
no bych ho chtel videt jak se svymi 45centimetry zacne okusovat zebru co ma na delku dva metry a na vysku taky... to by musel byt ten trilobit uplne blbej...

23.11.2005, 13:34 |
TROY at vyřídí dětem,že to žralo malý děti a at nezloběj nebo se půjdou podívat na exkurziju k vodě :o)

23.11.2005, 13:40 |
Yawor já se z vás poseru ;o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
23/11/2005 12:39 michal_smsmsm
no nevim jestli v mori bezne plavali uhynule zebry...
23/11/2005 12:47 maxxR19
nebo je ukusovali když se plavat snažily:)
23/11/2005 13:29 michal_smsmsm
no bych ho chtel videt jak se svymi 45centimetry zacne okusovat zebru co ma na delku dva metry a na vysku taky... to by musel byt ten trilobit uplne blbej...
ale mel 45kg, kdyz skocil na tu zebru ze stromu tak ji musel na miste zabit, za predpokladu ze se trefil :-)))
nebo z něj byla taková slušná placka v průměru přes metr :o)))) (kdyz se netrefil )
ale co by se stalo v případě že by si spletl zebru třeba se žirafou ??? nebo kdyby skočil na ježka ???
:o))) trilobit rulez

23.11.2005, 13:58 |
Yawor a když se netrefil, tak zapadl do čerstvýho betonu, tam zatvrdnul a proto je do teďka nacházej a vykopávaj

23.11.2005, 14:02 |
FSAL 8-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kral> ono to plavalo v mori, nelezlo to po stromech, takze to ani pri nejvetsi snaze nemohlo z toho stromu skocit na zebru ani na cokoli jinyho...

23.11.2005, 14:07 |
Yawor stejně sou to svině, plave to ve vodě, pak to vyleze na pláž a na tebe a pak koušou a svěděj...
sms: rozlisuj trilobitus plavus od trilobitus stromus
nejvzacnejsi exemplar je trilobitus pywus

23.11.2005, 14:09 |
Mario Yawor: to si zase s necim pletes, to sou blechy:-)
neveril bych, co timhle OT dokazu vytvorit za debatu :)))

23.11.2005, 14:11 |
FSAL Yawor: to si zase pletes s necim jinym, to bylo prece z tve posledni navstevy v gay klubu ne, jak si tam chytil ty maly trilobity (nebo munky? ;-)) a jak si se jich udajne nemohl zbavit a furt si ukecaval jestli bych te neprisel vyholit, jak to vlastne dopadlo, uz ses jich zbavil? 8-)))))

23.11.2005, 14:12 |
Yawor Mario - blechy neplavou ve vodě přeci.
Jen trilobiti. A ti pokud viděj zebru, tak z vody popoletěj kus na strom a z toho stromu na ní skočej

23.11.2005, 14:12 |
FSAL kralik 8-)))))))))))))

23.11.2005, 14:20 |
Yawor ;o)))))

23.11.2005, 14:24 |
FSAL 8-)))
trilobitus piwus neni moc kousku, prakticky jen pavel, yawor, fsal, kral...
jinak n ze by me nebavilo vymyslet picoviny ale ptal sem na otazku, zjistil jsem mu odpoved... to ze si tu nekdo plete blechu a trilobita a dela z trilobita jeste vetsio trilobita je vec druha....

23.11.2005, 14:30 |
Beky hih..

23.11.2005, 14:53 |
Yawor sms : jen počkej, pusť si National Geographic a uvidíš kdo je největším přirozeným nepřítelem zeber....
ja zase vim kdo je nejvetsi prirozeny nepritel Gabiny :-)))
treba se wozve sam :-)
no ja bych rekl ze lvi, buvoli, a takovy ty swine hyeny :)) ale urcite ne trilobiti...
woe :)
jooo tak proto sou trilobiti placatí!!!
když se netrefili na tu zebru a liskli se o hladinu.... a pokud denně jedli 3x tak to je za rok tak 1cm na obvodu :D taže proto ....ehm takže se asi dožívali 45 let ne? když měl 45 cm:) ...
:oD
sorry :oD
45let?? tak to te zklamu... tyhle zviratka zili daleko dele... kdyz se teda nezaborili zrovna do betonu pod stromem....

23.11.2005, 15:04 |
maxxR19 | Upraveno: 2005-11-23 15:06:20
aha tak to je pak ta restaurace na Bratislavskym moste SNP z vykuchanýho trilobita...lol....:oD
dělám dnes přesčas se všem omlouvám...blbnu..:)))
fakt nevim co je kde na nejakym moste... ani z ceho to je...

23.11.2005, 15:08 |
maxxR19 | Upraveno: 2005-11-23 15:10:14
:) jasnej trilobit:)

no to je zase debata...o)))))))))))))

23.11.2005, 15:12 |
FSAL Pavel_uzneSK_645: a ja kdo tady este nenapsal taky neco inteligentniho ;-)
to mi pripomina spis UFO nez trilobita...
Fsal: taky mohl napsat ze by vop.... slecnu X :-)
ehm ehm:)))

23.11.2005, 15:19 |
FSAL kralik 8-)))
jj ten most tam skutecne je,nekolikrat jsem po nem jel...o))
maxx> co to ma byt a picovinu?? kurwa? si tu uz fakt delate z tech chudaku trilobitu prdel! :)))))

23.11.2005, 15:24 |
maxxR19 | Upraveno: 2005-11-23 15:25:34
ja si ji dělám celou dobu chlape..nebýt cesty do prawěku ani nevím jak vypadá:))))
no to ja chapu a vim ze tady si tu prdel delaj vsichni...

23.11.2005, 15:30 |
Yawor sms :
.. kdyz se teda nezaborili zrovna do betonu pod stromem....
;o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
chcípám tu smíchy woe :O))))
no ty woe tohle tu nema obdoby :O)))))))))))))))))))))))))))))
hlavne jestli to nekdo cte od zacatku a vidi ze to melo naprosto realanej zaklad, nez se to takhle zvrhlo :))) tak musi byt dost vedle z toho kam az sme schopni dojit :)))
Kurva kdo dělal v pravěku beton???
asi ten samej co tam vyrobil zebry...
beton v praveku je stejna cipovina jako zebra. Leda praBeton a praZebra
;o))
...praGolf...
jo to byly casy :-)
pche to jeste jsou casy :o)))
To auto taky jednou najdou obtiskly v betonu a budou z toho mit osmej div sveta

23.11.2005, 16:58 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2005-11-23 16:59:52
prapabicka...
pradedecek...
prasivka...
prachy...
pracka...
prase...
kterej vul by zalejval golfa do betonu...
kdyz nevis o cem je rec, nemel ;O)))
Tenhle by si to skoro zaslouzil, jako poselstvi budoucim generacim co vsechno muze vydrzet auto.
Jo a za deset milionú let se děti budou ptát.....Páni učitelkóóó a co žral ten golf???
Golfsky proud.... to musela byt nejaka kolona pred servisem fau wé ne?:o)

23.11.2005, 18:04 |
Daryl (A)
:))))))))))))

23.11.2005, 18:21 |
pov Mario cos to udelal? :))))
ted se mi z golfa stala zkamenelina...
bejt v te dobe praMario tak by byl trilobit v praLaminatu :-)))
tyvole to snad neni pravdaaaaaaa :))))))))))))) tyvole ty komentare stoji zato archivovat :)))))
mario se do toho lamose zamota i ted ne? na to nemusel byt pramario a pralaminat...
hmmm představa pračlověka jak za pomocí kyje míchá v prakádích prabeton nebo si pratelefonem( samozřejmně pra paušál u Stonephone:)) zavola praZAPU...:D a zalejvá pragolfa pro pozdější generace:)....už je mi jasný kam mizí starý škodovky :)))))))))))))))))))))
moje stara skodofka odjela nekam ke Kolinu, to ja vim nahodou moc dobre... a urcite neni zalita v prabetonu...

23.11.2005, 22:30 |
Drtič MaxxR19:To je blbost,cos napsal...jak by pračlověk mohl v prakádích míchat prabeton pomocí novodobé KYJE?
vyjimecne musim souhlasit s kralem... takze kyjema to urcite nemichal...

23.11.2005, 22:43 |
Drtič No tak to je ale potom divné....Co má teda pragolf společnýho s trilobitem?? :-)
oba jsou v betonu, kdyz skocej ze stromu na zebru a netrefjej se...

24.11.2005, 00:19 |
Mac ale protože neměli moc ten zrakový orgán, tak když vylezli z vody, tak si za pomocí jiného orgánu značili cestu za pomocí bobků, které byly vlastně ty přetrávený zebry.
No a taky na žabky na vodě nepřišel Cimrman, ale praUkrajinci, co ten beton pod ten strom míchali. Když se nudili, tak házeli s placatýma trilobitama co na stromě čekali na zebru ty žabky... :-D

24.11.2005, 06:41 |
maxxR19 | Upraveno: 2005-11-24 06:42:48
prakyjema to míchali no:)..nebo obratlem z mamuta...:o))

24.11.2005, 07:33 |
Mario dnes rano kouknu na prsipeveka a o 50 víc:-) no, hezky se snazite :-))
zadne praMario a zadnej praLaminat, i kdyz vlastne dejme tomu praLaminat existuje v podobe pryskyrice, jak jsou v ni zalití ti velbloubi, bo komari, bo co to je.....
Sakra žábronožky sou korýši ve slaný vodě,To mohl ten trilobit klidně žrát ne??A zebry si dával jenom aby měl ty bobky na značkování,ne??
A prabeton bude nákej humus z bobků T-Rexe.To je jasnýýý

24.11.2005, 08:27 |
Beky Panejo, ste se nějak rozšoupli..;)
až bude někdo betonovat ...můj labrador má kvalitní kokina....:o)))))))))
Volejte Chocholouška... :oDDD nějak se to zvrhlo..
nas skoro labrator ma taky kvalitku.. tak kdyby ste potrebovali vic... muzete si prijet nasbirat...
No a je to jasný pod prastromem bylo věčně nasráno a trilouši když to chtěly švihnout na zebru tak to přepálily a hups do kakí.Tam uschly a spousta z nás je má ted na poličce,no fuj máme doma suchý bobky:-(((
stejne bych rad jednou ochutnal mamuta na grillu
(musi chutnat podobne jako slon) :-)
Blééé to musí bejt humáč,mamut,fuj.Já bych raděj ochutnal prazebru,nebo třeba velociraptora,třeba chutnaj jako kuře??
Nebo si upeču žábronožku a bude to....

24.11.2005, 15:09 |
Drtič A což takhle grilované trilobity???
si upec trilobita ne??
nebo zebru...

24.11.2005, 15:19 |
Smrada (M)
Tak a ted sem v praci za debila, kterej se smeje, az se zalyka a ostatni vubec nechapou. Uz toho nechte :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
smrada> clown se mlatil smichy asi pred hodinou... vubec nechapal... ;)
A co ti Hobiti nemaj s tím taky něco společnýho? Jestli se jim tak neříká proto, že sbírali ty ho*na trilobití?
hobiti akorat kradli prstynky takovej vecem jako smeagol a poodobnejm...
o tom ze by sbirali hovna nic nevim... krom toho uz jen to ze trilobiti zili ve VODE a tudiz nemohli mit pevny hovna, pac by se v ty vode rozpustili, takze je videt ze vubec nevite a jen zakecavate post :)))
Dyť přece chodili na souš žrát ty zebry a po cestě zpátky mohli trousit ne? To že kradli prstýnky říkali na Nově a v blesku a to je bulvár, tomu nemusíme věřit.
100 trilobitu v praBetonu bedle praZebry :-)

24.11.2005, 15:51 |
Drtič No právě,z trilobitích hoven vznikl prabeton...zapršelo a ztvrdlo to.
ale prahovno... zadnej beton a zadny zebry kurva, vy se me snazite mermomoci nasrat :))))

24.11.2005, 15:58 |
Mario ze vam to tady zamknu? :PP

24.11.2005, 16:01 |
Drtič Nezamkneš :-)
Michal:To bych si já nikdy nedovolil někoho nasrat.A máš pravdu...prabeton byl z prahoven trilobitů :-)))

24.11.2005, 16:02 |
Pekys já se z Vás poseru, to jsou výlevy. :o)))-
Pod zámek patříte všichni :-)))
Vždyť přeci ti trilobiti žili dříve na našem území a praotec vylezl na tu hromadu jejich prahoven a pak jsme se tu usídlili. V těch ...
prahovno... prakurva, vy me prafakt praserete...
ja nejsem z zadnejch prahoven...
sms: mas pravdu nejsi z prahoven, jses wobycejny nowodoby howno :-P
prapyčo to je tady mazec ale :o)))))))))))))))))))))))))))
kraliku neseeeeeeeeeeeeer ! :))))))))))))))))))))))))))))

24.11.2005, 16:20 |
X-sat (M)
kyje, prakyje, orgán... no ty woe, ty woe 8-))))))))))))
Hobiti žrali hovna????Fůůůj to sou prasata a eště čorky,asi kradou hliníkáče a né cikáni.....No každopádně je to sebranka ty Hobiti.To jo.Prabeton na ně.A nebo pratank:-))
A co třeba pramyš,trilobiti mohly žrát i tuhle sebranku....Když se potápěla pro mušle k snídani,to myši dělaj ne??
Jo a co Praparoubiti??......No i Hobiti sou malí páni

no do praprdele, jedu na prachíru, páč jsem se pravě umlátil smichy :-))))))))
tak to je to nejlepší co tu od začátku fora bylo:-))
Tak to je prafyčák:) takhle jsem se dlouho nebavil.
VAŠKU:Já ti vždycky říkal že jsi prakokot:)
Honzo ty seš pramluvka:-)
Du si pustit Dívko Prabatmana,to je taky náká prakrysa,ale lítá:-)))

24.11.2005, 20:16 |
Pagoš Jaké je průměrné IQ této pradebaty? :-))
ne vetsi jak dnesni datum ;]
to sou ale prasracky ;]
že by inteligentní prakvocient byl vyšší než 24?
tato debata vznikla na zaklade inteligentni otazky od inteligentniho clova, diky tomu ze se mu dostalo inteligentni odpovedi, kterou bohuzel nekolik neinteligentnich lidi pochopilo tak nejak JINAK. Diky tomu take se tu obevilo nekolik novych revolucnich evolucnich teorii o prazebrach, prabetonu a pralaminatu (nemluvim o pragolfech a podobnych totalnich hovadinach). Ja jsem jen doufal ze kdyz se dozvi odpoved, prispevek uzamkne, no nestalo se tak a zda se tedy ze se zde jeste nejakou chvili budeme s temito prakravinama zabyvat dal... :)
hele a jedli pralidi i pralinky?..jinak vím přesně ....Zebra kvaga (někdy také zebra kvagga, lat. Equus quagga quagga) je poddruh zebry vyhubený v 19. století. Od příbuzných zeber se lišila především zbarvením - typické pruhy měla jen na hlavě a krku, téměř bílé nohy a na trupu hnědou srst :o)..¨
A KDO CHCE VĚDĚT ČÍM SE ŽIVIL TRILOBIT VÍM TO PŘESNĚ!! ODPADKY:o))))))))))))
viz:
Když jsme v roce 2001 představili model Trilobite, první zcela automatický domácí vysavač na světě, vyvolalo to senzaci. Jedna publikace vyhodnotila Trilobite mezi stovkou nejinovativnějších designů století. A naši zákazníci si ho zamilovali.
Poté, co jsme vyslechli Vaše názory, zavádíme v současnosti druhou generaci Trilobite 2.0. Je i nadále zcela automatický a samonabíjecí, ale udělali jsme na něm více než 200 malých vylepšení. Některé z těchto vylepšení nejsou pouhým okem viditelné. Jiné jsou jasně viditelné a velmi oceňované

der trilobitus zebro killus:)

trilobit při utoku ..kdo hůře vidí..zebra je pojídána:) za rychlosti při pádu:)))

no jestli ma tohle 45cm a 45 kilo a dokaze to skocit ze stromu na zebru tak verim ze ji to zabije, mozna se ale nejdriv ulekem tak lekla, ze lehla sama...
jako zažil sem hodně, četl jsem hodně, ale tohle je pranovomegafičák :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
vůbec nechápu o co go :-(
a číst se mi to nechce
vysvětlí mi někdo o co jde, ve zkratce? děkuji
Martin82-Jde o to co žraly trilobiti,začalo to planktonem,potom řasy,pak se přišlo na to že žraly zebry když plavaly ve vodě,potom je lovily skokem ze stromu,nakonec tu pár lidí chtělo ochutnat mamuta na grilu a žábronožku,proběhl tu i pragolf a taky prabeton ve kterym se trilobiti zachovaly,ten podle našich zjištění vznikl z prabobků prazvířat.
Chápeš??Nebo to je moc??:-))))))
Jo a Hobiti sou svině bo kradou prsteny a Alu kola....
Tak tady už je to hotovo:-))
ty woe tohle kdybych někomu vypravěl tak mi neuvěří a pošlou mě za chocholouškem :o)))

24.11.2005, 22:47 |
X-sat (M)
pračuráci
8-))))))))

24.11.2005, 23:01 |
clown posledni prisprostlej praorgan ... :o)))
stejně se všichni mejlite měli tam určo prakompy a žraly pramegabity a kadily viry no a gates se ted po nich opiči.
vsichni jste prabuzici, jenom ja jsem praletadlo :-)
kral: lepši prabuzik než praletadlo protože praletadlo bude z kamene a moc nepoletí žuchne sebou na zem a sežere ho trilobit.

24.11.2005, 23:42 |
Drtič A teď zásadní otázka:Kdo pojídal trilobity...jedno je jisté,prazebry to byt nemohly,protože trilobiti je vyvraždili,když se pásly pod stromem
trilobity zrali prabuzici a zapijeli je praG
kral: no a zase potvrzuješ že bejt prabuzik je lepši protože trilobit sežre tebe a pak my sežerem trilobita no a po romanticke večeři uciti naš řit něci pyj nebo kyj.

24.11.2005, 23:57 |
Drtič No dík za vysvětlení,ale pak by mě zajímalo,jak byla velká prazebra,když ju žrali trilobiti.Protože podle toho by pak musel prabuzik byt vysoký 5m a vážit kolem tuny,aby do sebe narval trilobita,zo sežral prazebru,když skočil ze stromu
toto forum je otresne, proto sem prestavam chodit!! :)))))))))))))))))))))))))))))
hm mě by spiš zajmalo jestli kadili za sebe nebo pod sebe protože jestli pod sebe a po zebře měli prujem tak zkameněli ve vlastnich hovinkach resp te hromadě hovínek.

25.11.2005, 00:22 |
Drtič No to je taky fakt.A nežili třeba jen do té doby,než sežrali zebru a pak ju vys*ali?To by pak znamenalo,že Paczqo by mohl mít pravdu a ani by možná nemuseli sr*t za sebe :-)
paczqo: cti pozorne, zkameneli vlivem, teda padem do praBetonu
kral: nj ale prabeton byl z prahoven :o))))

25.11.2005, 00:40 |
Drtič :-))) No to je moc,ani já už nevím,co na to napsat :-))))
Tak tohle mi hlava nebere.. Kazdopadne du do praskoly.. Poslouchat ty pracuraky.. Mi tak napada.. Nezerou trilobiti taky pracuraky?? Ze bych si jich sebou vzal par do skoly...

25.11.2005, 08:19 |
Mario Area51 :o))))
hele, tak teda praplankton nebo prabeton zrali ti 3lobiti?
Pramedůzy žraly pratrilobity,taková pramedůza když se nasere tak sežere i mamuta kterýho chytne v horách.A pak si klidně zajde na prapárek v prarohliku.Ale nej dravci a vlastně na špičce potravinovýho řetězce asi byly pražížaly,to sou pěkný svině 8-)

25.11.2005, 08:23 |
PRESS na špičce byly praBrablenci od praRammmsteinů
praBrablenci sou mrchy,jedovatý.Ale praŽížala je bojovník,ta se jen tak nevzdá.
Objednávám pár trilobitů (pramravenců, pražížal, praberušek atd.) na sežrání mého šéfa :-))

25.11.2005, 09:33 |
PRESS praŽížala je good a když se rozpůlí, tak sou z jedný dvě a obě valí bojový breakdance
mě by zajímalo jak prcaj Trilobiti

25.11.2005, 09:46 |
Yawor ve trojicích
Marauder: třeba to dělaj na koníčka no spiš na praZebru :o)))
no nebo to delaj se zebrama....

25.11.2005, 10:47 |
H.E.R.O. | Upraveno: 2005-11-25 10:47:47
ne ne trilobiti zásadně na prakoníčka...
dle mě maj takový to dlouhý kladýlko co jen zasunou ne ?
tak jestli tohle vsechno rekne ta kamaradka, co uci na te ZS detem, tak nevim nevim jestli kamaradka neprijde o praci, pokud to nejaky jedinci budou sirit dal.
Trilobitka kouří trilobitovi???Nebo se kladýlka nedaj kouřit???:-)))
mamí,paní učitelka dneska říkala, že trilobiti prcaj na koníčka a pak z nich vznikly dinosauři,je to pravda?

Takle nějak vipadá pražížala kdyš potká mamuta v horách a má hlad..
Je to mazéééc,tenhle příspěvek se fakt zvrhnul,ale co člověk se musí smát,ne??
Kurva fix já chcu doktoráááááá:-))))))

Bohužel pradoktora už neseženeš, ty už se nedělaj.

25.11.2005, 11:48 |
Daryl (A)
NO je tohleto normalni ? Ja to asi zamknu, nebo si nas prijedou posbirat a dostaneme zdarma ubytovani v bohnicich ..

25.11.2005, 12:07 |
Šroub zahodí se Gambáč a šup na Prazdroj
ja chci okno s vyhledem na zahradu a sirokou postal, zaritite mi to zejo :))))
a teda pokud mozno bez prazizal apodobnejch nesmyslu, jesli by to teda slo... ;)

25.11.2005, 12:21 |
Yawor sms > to víš a budeš v zahradě čumět na pod stromama se pasoucí,nic netušící zebry,a přitom na větvích už..... no dál to znáš ;o)
smsmsms: mno jestli "zaritime" to asi ne, i kdyz za vsechny praposunovacehoven z prafora s pratrilobity v prabetonu co prcaj na prakonicka mluvit nemuzu :-))
Já už chci náký prášky tady z toho,pomóóóc:-))))))))))))))))
yawor> to vis, bez tady toho uz byt nemuzu :)))))
kuba> ja jen kdy si to nekdo vzal na starost to ubytovani, tak abych mel jistotu ze se na me nezapomene a budu mit svoje misto s vyhledem....
Jedu do prablázince, bo je to tu prazvláštní.
ja už na to přišel trilobiti nežraly zebry ale prcali s nima no a pak z toho vzniknul praChlap rano brouček večer kůň
paczqo> no to uz sem ale prohlasil pred jako udobou ze triliobiti prcali se zebrama (pokud je teda driv nesezrali, nebo pritom?? :)))) )
sms: ale kudlanky při tom žerou partnera ne ? nebo že by i trilobiti ?
no prave na to sem myslel taky...
Kurva drát!!!!!Trilobiti mrdaj každýho i hobity,to je snad jasný a pak od nich dostanou prsten a jdou si lehnout do prabetonu ne???A nebo filcky,ale to už je fuk prsten nebo zvěřinu....
co s tim ma spolecnyho Zverina?? copak trilobiti jezdili na babete???
Sakra prabeton na Zvěřinu,ten je vole z Václaváku a to si musíme kurva všeci uvědomit.Bo neni žádnej připrazdisráč.Já mluvil o filckách a né o pramrdovi:-))))))
ne vole cti poradne pramrd=zverina
ale paroubek taky...
Některý trilobiti dorůstali do obřích rozměrů, na Kladně jeden zkameněl v parku.
[ Link ]
tak pozor jako, schwaboid ma body !
schwaboid ten musel skočit z vysokýho stromu na zebru že se tak rozmaznul :o))
hm tak mě napada oni v kladně běhali zebry ?
nejlepcejsi zebra je ve filmu "Madagaskar" !
schwaboid: v Kladne by to mohla byt leda tak filcka...a docela i vzhledem k "mistni tme" i soucasne velikosti..
filcky skakali na trilobity?? nebo na zebry??
200 pro trilobity a zebry
201 pro nás všeci prahifíky
No kurva ten Kladenskej prasráč musel bejt teda mega velkej,vylezl si pro zebru a už to chudák do vody nestihl,to musel bejt tak 60prametrů vysokej strom aby se takle rozprsk:-)))
To KUba:
Neee ty vole, co bys chteeel, krevetyyy?
Prijde praorgan za praprostitutkou a pozaduje po ni praerotickesluzby...
Praprostitutka se pta kolik jakoze ma prapazourku.. Mám 200PraKc Tak to mi muzete maximalne udelat praoral.. Nuz to jo,.. Stahne prakamena pratanga a zvolá: "Proprabuh! Vzdyt Vy mate Prafilcky!" a ona na to: "Co by jsi chtel za 200Prakc?? Prazebry?
no nevim nevim, ja se moc nesmeju...

26.11.2005, 07:17 |
PRESS Area51 jeden detail v prapravěku praplatili praorgání praparoubkama a ne prapazourkama o:-))))))))))))))))))))
A stálo to za prapyču
ještě přemýšlím jak ti trilobiti lezli na strom...?jako placka s nožičkama museli bejt strašně neohrabaní....:o))
hazeli sami sebe jako zabky o vodli hladinu a kdyz meli kliku doskakali az na strom, a kdo mel jeste vetsi kliku udrzel se a nespadl do prabetonu pod nim...
Ne ne praracci je žrali a v bobkách se dostaly na strom,ne??
boha jeho........... to je post :o)))))))))
no tak to uz je pravdepodobnej si to moje vysvetleni...
me by zajimalo jak se asi rikalo praLidem kteri studovali praSkolu :-)))

26.11.2005, 15:17 |
Mario kral007: praskolaci?
a co takovej prazaskolak??
ja mel na mysli spis praZaky :-)))

26.11.2005, 15:22 |
FSAL kralik 8-))) praprazaky ;-)

26.11.2005, 15:25 |
Mario prazaci :o)))))))
a jak byli slovensti bratia?

26.11.2005, 15:28 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2005-11-26 15:31:09
praslovaci??
mozna pravaci?? zkracene...

26.11.2005, 19:24 |
schwaboid | Upraveno: 2005-11-28 14:07:23
PRAVĚK
Praštěná prastará pradlena prala o prázdninách práškem zaprasené prádlo. Právem prásknula prádlem, bo právě prala prapor a prahla po pračce. Pracné je praní práchnivých práskaček a prašivých prachovek. Na prahu pralesa právě pranýřoval pravačkou praotec prapodivné prase, prasák. Pravicoví prarodiče pravdivě pravili: Pravěk! Pranic prakticky nepráskli, jak ale pravomocně pravil pravdomluvný právník. Prase na prahu pralesa sebou prásklo do prachu. Pravítko jímž právě prašivý prasák praštil práče přes pracku prasklo. Prak! Práče, práče, pravil, pravidelná práce tě napraví. Pradlena vyprázdnila Prazdroj a vypravila se pramicí či prámem do prádelny. I praděda s prabábou se pravidelně upravují Prazdrojem na prach, prasata pravěký.

26.11.2005, 20:01 |
Mario schwaboid: lol

27.11.2005, 14:12 |
PRESS schwaboid : asi tak o:-))))))))))))))))

27.11.2005, 14:21 |
Pagoš Hi :-)
mohlo by to tak teoreticky i byt.. :))))))

27.11.2005, 23:40 |
clown toz kurwa, to je uz konec ?

28.11.2005, 16:00 |
Mario clown: teprve 230 :-)
Nedávno jsem koukal na Animal planet a podobný potvory dosud žijou, měly tak 20cm. Jméno jsem nezachytil, ale příbuznost byla jasná na první pohled.
ty woe to mi uniklo, to je móóóóóóóóóóóc ...
a ja si rikal, kdo to co vytahuje... :)
nakej crimson, nevim kdo to je, to je neznamej nick ;-)
Heh, tady nekdo zachrapal :)))
tohle si pamatuju, ale nenapadlo mě tehdy nic vtipného, co bych připsal :-D

21.01.2012, 20:29 |
nome | Upraveno: 2012-01-21 20:30:48
no ty kravo :-)

22.01.2012, 15:08 |
JR Crimson je takovej trilobit od Ozzyho :D
no ty vole vy jste fakt pacosi,vole klub hovad a blaznu :D